loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
SENIOREN

15-11-2018
VMHC SPITSBERGEN G-HOCKEY TEAM ZOEKT TEAMLEDEN M/V
 

Ben je sportief, ouder dan 8 jaar, hou je van gezelligheid en lijkt het je leuk om te (leren) hockeyen? En dat samen in een team met nog meer enthousiaste teamleden (met verstandelijke beperking). Dan zoeken we jou! Kom dan eens langs en doe een keer mee.

VMHC Spitsbergen is een club voor iedereen, dus ook voor jongeren en ouderen met een beperking. VMHC heeft een eigen G-hockeyteam en kan wel wat nieuwe leden gebruiken.

Nu komt het team leden te kort, waardoor er geen wedstrijden gespeeld kunnen worden. Dat is jammer. Om toch te kunnen spelen organiseerde een damesteam onlangs een wedstrijd. We hopen dat meer teams zich hiervoor willen aanmelden. Het G-team is geen geduchte maar wel een sportieve, enthousiaste tegenstander.

Kortom, ben je zelf of ken je iemand die het leuk lijkt om mee te doen? Of wil je als hockeyteam een keer tegen dit enthousiaste team spelen? Neem dan contact op met Franca de Kock

Je kunt Franca bereiken door te mailen naar [email protected] Daarnaast is zij ook telefonisch bereikbaar op 06-12094485

 
ALGEMEEN

22-1-2019
Alle VELD-trainingen zijn tot nader order afgelast ivm sneeuw/bevroren velden!
 
Alle VELD-trainingen zijn tot nader order afgelast in verband met sneeuw/bevroren velden. Als de velden weer bespeelbaar zijn wordt dit tijdig gecommuniceerd.

Alle ZAAL-trainingen gaan wel gewoon door!

Mochten er vragen zijn dan kan je/kunt u deze stellen aan: [email protected]
 

16-1-2019
Contributie ClubCollect
 
Beste leden,

Zoals jullie van het najaar hebben gemerkt is het proces rond het innen van de contributie gewijzigd. 

Wij zijn de samenwerking aangegaan met ClubCollect, een organisatie met ruime ervaring op het gebied van contributie-inning. Zij bieden ondersteuning door de administratieve verwerking over te nemen, zoals het versturen van betaalverzoeken en -herinneringen namens de verenging.

Op donderdag 17 januari of vrijdag 18 januari zullen jullie weer een betaalverzoek ontvangen m.b.t. de zaalcontributie. Ook deze factuur heeft u weer de mogelijkheid om te kiezen voor ineens of in drie termijnen te betalen.

Mocht u de vorige factuur niet hebben ontvangen dan horen wij dat graag per mail: [email protected] en/of [email protected]

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Met sportieve groeten,

Het bestuur

 

14-12-2018
Auping Plaza Ede - Ga duurzaam het nieuw jaar in met Auping!
 

Wintersale op onze meest duurzame producten bij AupingPlaza Ede Maanderweg 2

Actievoorwaarden:- De looptijd van de actie is van vrijdag 14 december 2018 t/m zondag 3 februari 2019.
- Je ontvangt een vast voordeel bedrag op de door Auping geselecteerde duurzame producten, zie hieronder:


·       € 400,- bij bestelling van een complete 2-persoons Essential (160cm en breder), inclusief matrassen, omranding, spiraalbodems en hoofdbord.

·       € 400,- bij bestelling van een complete 2-persoons Auronde (160cm en breder), inclusief matrassen, omranding en spiraalbodems.

·       € 200,- bij bestelling van een 1 persoons Maestro matras (tot en met breedte 140cm)

·       € 400,- bij bestelling van een 2 persoons Maestro matras (160cm en breder)

·       € 250,- bij bestelling van een 1 persoons Vivo matras (tot en met breedte 140cm)

·       € 500,- bij bestelling van een 2 persoons Vivo matras (160cm en breder)

·       € 50,- bij bestelling van een Comfort Synthetisch dekbed 4 seizoenen (140cm en breder)

·       € 20,- bij bestelling van een Synthetische Prestige kussen (40cm en breder)


- Eventuele meerkosten door te kiezen voor verstelbare bodems, (gestoffeerd) hoofdbord en/of andere matrassen komen voor rekening van de consument.
- De actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties.
- Deze actie geldt niet voor showmodellen en geldt niet voor het outlet aanbod.
- Onder voorbehoud van wijzigingen.


AupingPlaza Ede Maanderweg 2 6711 ND Ede 0318-890274

 23-11-2018
Zaaltrainingsschema seizoen 2018-2019
 
Beste leden,

Bijgevoegd treffen jullie kleine aanpassingen in het zaaltrainingsschema seizoen 2018-2019 aan. Dit excel-bestand is leidend.

Mochten er naar aanleiding van het zaaltrainingsschema nog vragen of opmerkingen zijn dan kan je, kunt u deze stellen door een mail te sturen naar [email protected]

Met sportieve groeten,

Zaalcommissie
 21-3-2018
Nieuwe hockeyvisie: "Leer beter verdedigen!"
 
Een nieuwe Hockeyvisie staat online. Dit keer vertelt Michiel van der Struijk, oud-keeper en coach, je over verdedigende principes. Michiel ziet in de praktijk dat bij veel jonge spelers de essentie én juiste technieken van het verdedigen ondermaats en onderbelicht zijn. Maar wat is het belangrijkste verdedigende principe en wat voor oefeningen en spelvormen doe je op het trainingsveld? Je leest het hier.

Hockeyvisie is bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport binnen tophockey, breedtehockey, Jongste Jeugd en/of technisch management. In ieder artikel worden visies gedeeld, kanttekeningen geplaatst, nieuwe ontwikkelingen gemeld en wetenschappelijke onderbouwing aangeboden. Hockeyvisie is een uitgave van de KNHB, is onafhankelijk en wil alle kennis die beschikbaar is op het gebied van opleiden en coachen met liefhebbers delen.