loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

14-9-2021
Grote Clubactie 2021
 

VMHC Spitsbergen gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

 Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar willen we 1500 loten verkopen! Zoals jullie weten heeft onze vereniging het zwaar gehad de laatste tijd. Nu we weer mogen willen we weer zoveel mogelijk leuke dingen doen. De opbrengst van de loten kan hier een enorme bijdrage aan leveren. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

De leden vanaf de B-teams en de senioren vragen we online te verkopen. Hiervoor wordt een persoonlijke verkooplink gestuurd.

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. We zullen jullie regelmatig op de hoogte houden hoeveel loten er al verkocht zijn! 

 

31-8-2021
Davelaarsport Herfsthockeykamp 2021
 

Wat is er nu leuker dan twee dagen lang bezig te zijn met jullie sport en veel trucjes te leren van jullie  trainers.

Hockeyvereniging Spitsbergen is trots om het herfsthockeykamp weer te mogen organiseren op 21 en 22 oktober a.s.

Wat gaan we allemaal doen? Naast een aantal technische en balvaardige oefeningen en wedstrijden zijn er ook leuke spelletjes die met hockey te maken hebben: zoals knotshockey, wie is de mol en nog vele andere leuke spelletjes en verrassingen. Vrijdag is de "Doe raar met je haar dag.”
Er

 zijn er ook bekende hockeyers aanwezig, onder wie wat oude bekenden, die graag terug komen. Dus op de foto met je helden.
Spitsbergen verzorgt uiteraard op beide dagen  een lekkere lunch en de hele dag is er gratis drinken voor jullie.


Je wordt ingedeeld bij je leeftijdsgenoten. Ook kun je natuurlijk met je hele team inschrijven, of vriendjes/ vriendinnetjes opgeven, waar je bij in het groepje wil. Een introducee met hockeyachtergrond is ook welkom.

We hopen dat jullie allemaal willen deelnemen aan dit hockeykamp en dat je met veel plezier kunt terugkijken op twee mooie dagen, waarbij je veel hebt geleerd.

De kosten bedragen 45,00 euro voor leden en 50,00 euro voor niet leden inclusief twee maal een lunch, drinken en een vaantje als herinnering. Dit zal geheel ten goede komen aan de vereniging. Dit bedrag kan worden overgemaakt naar: NL 50 RABO 0309 3830 80.


De kampdagen beginnen om 10.00 uur ( inloop vanaf 9.30) en duren tot 15.30 uur.

Wij zouden het fijn vinden als er veel ouders komen helpen met bijv. de lunch of achter de bar. Laat even weten wanneer u beschikbaar bent! Dit ligt uiteraard nog aan de Corona maatregelen die dan gelden.


Opgeven kan door een mail te sturen naar Teus Nieboer: [email protected] nl

Graag bij opgeven de volgende gegevens vermelden:

- Naam kind:

- Telefoonnummer

- Contactpersoon 1:

- Contactpersoon 2:

- Naam/namen bij wie je in het groepje wilt:

- Eventuele allergiën?:

- Wanneer kunt u helpen?:

 

23-8-2021
Trainingsschema seizoen 2021-2022
 
Bijgevoegd treffen jullie het trainingsschema voor seizoen 2021-2022 aan.

De trainingen zullen van start gaan in overleg met de trainers in verband met vakantie. De trainingen zullen in ieder geval vanaf volgende week maandag 30 augustus van start gaan.

Indien er nog vragen zijn dan horen wij dat graag: [email protected]

Met sportieve groeten,

Technische Commissie