loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
JUNIOREN

28-9-2019
26 OKTOBER LASERGAMEN
 
26 oktober is het weer tijd om te lasergame! Avond, donker, obstakels, rook, muziek, taktiek, teambuilding, geweer, laserstralen.... Stel je al deze elementen voor op je eigen vertrouwde terrein van onze hockeyclub. 3 ronden van 10 minuten in groepen van 16 met een echte wedstrijdleiding. The lasergame is on.... 

Voor de inwendige mens is er natuurlijk iets. "Build your own Burger”. Oftewel stel je eigen hamburger samen. Met of zonder kaas, spek, augurk, sla, tomaat, uien, saus. Met "on the side” een portie friet, en een beker fris naar keuze.

Kosten €15,00 per persoon, alles inclusief.
De avond duurt van 18:30-22:00 uur. Be there or Be square.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier

De €15 kan overgemaakt worden naar rekening NL64 SNSB 0862 8542 61 o.v.v. All American Night.
 

2-9-2019
DERDE DAVELAARSPORT SCHOOLHOCKEYTOERNOOI
 

De scholen ontvangen volgende week de mail/brief over het schoolhockeytoernooi. De scholen kunnen deze verspreiden onder de leerlingen. Mochten jullie niks horen vanuit school, vraag dit dan na of maak met ouders zelf een team. 

 

Op woensdag 16 oktober 2019 vindt het derde Davelaar Sport schoolhockeytoernooi voor de groepen 3/4 , 5/6 en 7/8 plaats bij VMHC Spitsbergen aan de Groeneveldselaan.

De aanvangstijd van de eerste wedstrijden is 13.30 uur en de geschatte eindtijd (dat hangt af van het aantal deelnemers) zal uiterlijk 17.30 uur zijn. 

 

Heb je zin om mee te doen, meld je dan op school aan. Zij maken de teams. Heeft u als ouder zin om een groepje te begeleiden? Graag even aangeven op het inschrijfformulier. Een begeleider hoeft geen verstand van hockey te hebben, dat gaat vanzelf. Meer teams per school in dezelfde leeftijdsklasse kan.

Heeft je school geen team, of wil school niet deelnemen, schrijf je dan individueel of als team  in, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn. In principe gaat de aanmelding dus via de school. De school maakt de teams en stuurt die per e-mail naar onderstaand adres.

 

Op 9 oktober kunnen de leerlingen die niet op hockey zitten van groep 7/8 van 14:30 uur tot 15:30 uur en op  11 oktober kan groep 3/4 van 15.00-16.00  groep 5/6 van 16.00-17.00  komen trainen op de hockeyvelden VMHC  Spitsbergen. Wij zorgen dan voor trainers. Hockeysticks zijn aanwezig, bitjes dan nog niet. Bitje happen kan dan vanaf 14.00. Die houden we bij elkaar, zodat iedereen bij de wedstrijden een eigen bitje krijgt. Willen de ouders voor het trainen al een bitje kunnen ze die bij Davelaar sport aanschaffen

 

Opgeven kan tot 27 september. Eerder een heel team aanmelden via onderstaand e-mailadres kan ook, want vol is vol. VMHC zorgt dan dat het programma de week voor het toernooi bekend is. Meer info? Mail naar [email protected] of [email protected]

 
ALGEMEEN

20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!