loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

16-1-2022
Zaalhockey schema
 
Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie en daarbij de versoepelingen voor de sport, is besloten dat we het zaalhockeyen weer gaan oppakken. Het zaalschema staat in de bijlage. Het schema gaat in vanaf maandag 17 januari.

Er is geen publiek toegestaan bij de training. 

Omdat de competitie nog niet van start gaat, gaan wij kijken wat we kunnen organiseren voor de teams in het weekend. Dat kunnen buiten of binnen activiteiten zijn. Wij houden jullie op de hoogte!
 14-1-2022
Helaas nog geen zaalhockeycompetitie
 
Vanavond hebben we  te horen gekregen dat binnensport wel weer toegestaan is, maar helaas alleen onderlinge wedstrijden mogelijk zijn. Natuurlijk zijn we hierover erg teleurgesteld. We brengen jullie snel op de hoogte over de mogelijkheden die we kunnen benutten binnen de maatregelen. Voor dit weekend dus nog geen competitie, maar we hopen jullie snel te zien op de velden. 
Met sportieve groet 

 
JUNIOREN

8-1-2022
Aangepast trainingsschema
 
Beste leden,

Allereerst wensen wij iedereen een gezond en sportief 2022 toe!!
Wij hopen dat alle maatregelen zo snel mogelijk worden opgeheven en dat er weer vrij getraind en in wedstrijdverband gespeeld kan worden. 

Vanwege de versoepelingen kunnen de junioren vanaf dinsdag 11 januari weer trainen tot maximaal 20:00 uur. In de bijlage staat het aangepaste trainingsschema voor komende periode. Kijk goed of er aanpassingen zijn voor jou team.

Voor vragen kunt u mailen naar [email protected]

Met sportieve groeten,

De Technische Commissie
 


ALGEMEEN

23-11-2021
zaaltrainingschema 2021/2022
 
Beste leden,

Het zaaltrainingsschema staat nu online. Kijk goed wanneer je training hebt. De zaaltrainingen beginnen officieel 29 november, maar er kan in overleg met de trainer eventueel deze week al in de zaal getraind worden.

Voor vragen kunt u mailen naar: [email protected]

Met sportieve groeten,

De Technische Commissie