loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

24-1-2021
Aangepast trainingsschema door avondklok!
 
Beste spelers/speelster en ouders/verzorgers,

Bijgevoegd treffen jullie een aangepast trainingsschema aan in verband met de invoering van de avondklok. Dit schema gaat in vanaf maandag 25 januari en loopt in ieder geval tot en met 9 februari.

Wij hebben een aantal aanpassingen in het schema verwerkt, waardoor ieder team uiterlijk om 20.30 uur klaar is met trainen. Zo is er nog voldoende tijd voor de spelers/speelsters en trainers om voor 21.00 uur thuis te zijn.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag: [email protected]

Met sportieve groeten,

Technische Commissie
 


BESTUUR

22-1-2021
Mededeling Corona en ALV van het bestuur
 

Lieve mensen,

 

Net voor de kerst werd aangekondigd, dat de ALV in verband met de toemalige corona maatregelen zou worden uitgesteld naar maandag 25 januari 2021.

 

Helaas zijn er woensdag weer nieuwe maatregelen aan/afgekondigd. Deze vragen weer de nodige aandacht om met name de trainingen van de jeugd mogelijk te blijven houden. Dit dwingt ons wederom de ALV uit te stellen naar een later tijdstip.

 

Dit zal zeker na 9 februari zijn, we sturen zo spoedig mogelijk een uitnodiging met een exacte datum en tevens in welke vorm dit gaat plaatsvinden (digitaal of fysiek met 1,5 mtr op de club)

 

We hopen jullie tegen die tijd gezond en in grote getalen te zien.

 

We willen vast melden, dat we met de gemeente in gesprek zijn en blijven over de financiƫle positie van de club. Dat we het nu nog net redden, maar serieus in de problemen komen wanneer de evenementen weer niet door mogen gaan. Er zijn geen toezeggingen gedaan, maar de gemeente gaat ons niet laten zitten. Tevens komt er een nieuwe ronde TASO regeling en mogelijk dat dat een gat een beetje gaat dichten.


 

Met sportieve groeten,

Het bestuur