loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

11-12-2019
GEZOCHT: WORDT JIJ ONZE NIEUWE MARKETING/COMMUNICATIE-VRIJWILLIGER?
 
Hou jij van social media? Ben je handig met computers? Heb je een vlugge pen?  Vind je het leuk om mee te denken hoe we de club naar een (nog) hoger niveau kunnen tillen? En erger jij je ook zo aan die ernstige schrijffout in de titel? Dan zoeken we jou óf jullie. Want als team samenwerken is gezelliger én leuker. 

We zoeken
- Communicatie-vrijwilliger
- Tekstschrijver/eindredacteur

Als communicatieteam verzorg je een groot deel van de communicatie rondom en binnen de club. Denk aan de berichten op social media, de website, beeldschermen in clubhuis, de app etc. Je werkt nauw samen met het bestuur en weet hoe je berichten aantrekkelijk en leesbaar kan maken op verschillende socialmedia kanalen. Ook ben je als team verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven. De input die je krijgt van het bestuur kan je makkelijk verwerken tot een samenhangend geheel, dat voor iedereen leesbaar is.
-
De werkzaamheden kan je prima vanuit huis uitvoeren. Op dit moment zitten we als team in een app en dat werkt goed. Je bent er ongeveer een kwartiertje tot hooguit 1,5 uur per maand mee bezig. (afhankelijk van werktempo ;) Maar uiteraard is er genoeg ruimte om er als team een nieuwe draai aan te geven. 

Lijkt het je/jullie wat? Reageer dan naar: [email protected] of stuur ons een berichtje via Facebook/Instagram!
 

22-11-2019
Zaaltrainingsschema seizoen 2019-2020
 
Beste leden,  

Bijgevoegd treffen jullie het zaaltrainingsschema seizoen 2019-2020 aan. 

Ieder team traint 1x in de zaal en 1x op het veld. De zaaltrainingen zullen starten vanaf aanstaande maandag 25 november. Vanaf zondag 1 december start de zaalcompetitie. De zaalcompetitie is te bekijken op de website van de KNHB, onder standenmotor of op spitsweb.nl. 

Mochten er naar aanleiding van het zaaltrainingsschema nog vragen of opmerkingen zijn dan kan je deze stellen door een mail te sturen naar [email protected] 

Met sportieve groeten, 

Technische Commissie / Zaalcommissie
 20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!


 
Agenda