loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

10-7-2018
Concept trainingsschema seizoen 2018-2019
 
Bijgevoegd treffen jullie het concept trainingsschema seizoen 2018-2019 aan. 

Mochten er vragen zijn dan kunt u/kan je een mail sturen naar: [email protected]
 BESTUUR

19-6-2018
KANDIDAATSTELLING | Hockey Technische Zaken Erik Swanborn
 

Na een dreigende bestuurscrisis zijn we blij aan te kunnen kondigen dat Erik Swanborn bereid is de vacant gekomen rol van Hockey Technische Zaken van VMHC Spitsbergen op zich te nemen. 

 

Erik Swanborn (47 jaar) is geen onbekende van de club. Vele kunnen dan ook zeggen dat zij wel eens training gehad hebben van Erik. Al sinds het ontstaan van de club is Erik betrokken bij VMHC Spitsbergen. Zelf heeft hij ook nog in menig team gespeeld waaronder het veteranen team in zijn laatste jaren. Vanwege omstandigheden is Erik enkele jaren geleden gestopt met het zelf beoefenen van de sport maar hij heeft nooit de liefde voor de sport verloren. Erik is op het moment werkzaam bij Er Design als productiemedewerker.  

 

Erik krijgt ondersteuning van Mark van Rooijen en zal na de zomervakantie aan de slag gaan. Tijdens de eerstkomende ALV zullen zij zich uitgebreid voorstellen en aangeven waar zij voor staan en gaan. We vertrouwen erop dat de Algemene Leden Vergadering deze voordracht zal steunen en hen zal benoemen. 

 

Het Bestuur

 19-6-2018
KANDIDAATSTELLING | (Duo) Voorzitter Petra van Brakel & Geraldine Septer
 

Na een dreigende bestuurscrisis zijn we blij aan te kunnen kondigen dat Petra van Brakel en Geraldine Septer bereid zijn gezamenlijk de vacant gekomen rol van voorzitter van VMHC Spitsbergen op zich te nemen in een duo-functie. 

 

Petra (50 jaar) heeft 2 hockeyende kinderen. Zoon Lars speelt in de Jongens A1 en dochter Fleur speelt in de Meisjes B1 volgend seizoen. Voorheen is Petra jaren actief geweest binnen de club als o.a. voorzitter van de Jongste Jeugd- én Communicatiecommissie. Petra werkt fulltime bij een hightechbedrijf in de Automotive sector in Veenendaal en is daar verantwoordelijk voor het gehele HR beleid.

 

Geraldine (40 jaar) heeft 2 kinderen, waarvan de oudste, dochter Julia, in de Meisjes B1 gaat spelen en zoon Jasper is keeper en voetbalt bij GVVV. Ook Geraldine is teamlid en vervolgens voorzitter van de Jongste Jeugd Commissie geweest. Geraldine gaat het duovoorzitterschap van Spitsbergen combineren met haar fulltime job als Manager Private Banking bij Rabobank Utrecht en bestuurder van Rabo Women. 

 

Beide dames hebben eerder samengewerkt binnen de club en zijn gewend om met humor én focus aan organisaties te bouwen en teams te leiden. Hun aanpak is no-nonsense en bij voorkeur onconventioneel. Geraldine en Petra zullen na de zomervakantie aan de slag gaan. Tijdens de eerstkomende ALV zullen zij zich uitgebreid voorstellen en aangeven waar zij voor staan en gaan. We vertrouwen erop dat de Algemene Leden Vergadering deze voordracht zal steunen en hen zal benoemen. 

 

Het Bestuur

 


ALGEMEEN

9-6-2018
Voorlopige teamindeling prestatieteams seizoen 2018-2019
 
Bijgaand de teamindeling prestatieteams voor seizoen 2018-2019.

Mochten er vragen zijn dan kan je mailen naar: [email protected]
 9-6-2018
Voorlopige teamindeling jongste jeugd seizoen 2018-2019
 
Bijgaand de teamindeling van de jongste jeugd.
 9-6-2018
Voorlopige teamindeling jongens seizoen 2018-2019
 
Bijgaand de teamindeling jongens voor seizoen 2018-2019.

Mochten er vragen zijn dan kan je mailen naar: [email protected]
 1-6-2018
Privacyverklaring VMHC Spitsbergen
 
In de bijlage treffen jullie de privacyverklaring van VMHC Spitsbergen aan.

Als er vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u mailen naar: [email protected]
 1-6-2018
De HockeyWerkt Hockeyschool op VMHC Spitsbergen gaat na de zomer van start!
 

Ben jij een echte hockeyfanaat en krijg je geen genoeg van hockey? Wil je alles uit jezelf halen? Of wil je simpelweg extra techniektraining? Kom dan meedoen met de HW Hockeyschool op VMHC Spitsbergen.

De HW Hockeyschool biedt extra trainingen voor gemotiveerde kinderen tussen de 6 en 15 jaar. Deze technische trainingen worden spelenderwijs aangeboden door professionele hockeytrainers waarbij plezier en beter worden centraal staan. De kinderen spelen in groepen van maximaal 10 kinderen. Hierdoor krijgen kinderen meer dan voldoende individuele aandacht van de trainers.

Wil jij meedoen? De trainingen zullen na zomerstop plaatsvinden op maandagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Schrijf je snel in voor de Hockeyschool via deze link.

 

Met sportieve groet,


Team HockeyWerkt


 16-5-2018
Auping Plaza Ede - Sponsort jouw rust én steunt VMHC Spitsbergen!
 
Auping Plaza Ede biedt jou én VMHC Spitsbergen nu een uniek voordeel. Je ontvangt met de Auping Plaza pas namelijk het hele hockeyseizoen 10% voordeel op de gehele Auping collectie bij jouw Auping Plaza in Ede. En daarmee sponsor je ook meteen jouw club, want Auping Plaza Ede doneert 5% van jouw aankoopbedrag in de kas van jouw hockeyclub. Dat is dus dubbelop scoren!

Hoe werkt de Auping hockeyvoordeel pas? De Auping hockeyvoordeel pas ontvang je en/of is in ons clubhuis verkrijgbaar, omdat je lid bent van VMHC Spitsbergen en is geldig in het hele hockeyseizoen. 

Ontvang bij Auping Plaza Ede 10% voordeel op het gehele Auping assortiment. 

Loopt er op het moment van jouw aankoop een tijdelijke Auping-actie, dan ontvang je daar bovenop nog eens 5% extra pasvoordeel**. De pas is ook geldig

voor alle leden van jouw gezin. De pas is niet inwisselbaar tegen contant geld. VMHC Spitsbergen ontvangt aan het einde van het seizoen 5% van het totaalbedrag dat door alle clubleden gedurende het hockeyseizoen bij jouw Auping Plaza in Ede is besteed. Dit gebeurt, uiteraard in goed overleg met VMHC Spitsbergen, in de vorm van sponsormaterialen waar behoefte aan is.

**NB dit is onder voorbehoud van wijzigingen.

AupingPlaza Ede Maanderweg 2 6711 ND Ede 0318-890274

 21-3-2018
Nieuwe hockeyvisie: "Leer beter verdedigen!"
 
Een nieuwe Hockeyvisie staat online. Dit keer vertelt Michiel van der Struijk, oud-keeper en coach, je over verdedigende principes. Michiel ziet in de praktijk dat bij veel jonge spelers de essentie én juiste technieken van het verdedigen ondermaats en onderbelicht zijn. Maar wat is het belangrijkste verdedigende principe en wat voor oefeningen en spelvormen doe je op het trainingsveld? Je leest het hier.

Hockeyvisie is bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport binnen tophockey, breedtehockey, Jongste Jeugd en/of technisch management. In ieder artikel worden visies gedeeld, kanttekeningen geplaatst, nieuwe ontwikkelingen gemeld en wetenschappelijke onderbouwing aangeboden. Hockeyvisie is een uitgave van de KNHB, is onafhankelijk en wil alle kennis die beschikbaar is op het gebied van opleiden en coachen met liefhebbers delen.
 
Agenda