loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

25-5-2018
Eikenprocessierupsen op sportparken in Veenendaal.
 
Beste leden, 

Ook dit jaar is de eikenprocessierups weer gesignaleerd. Ook op ons mooie sportpark. 

Bestrijding
De eikenbomen op de sportparken waar de eikenprocessierups is geconstateerd zijn preventief behandeld en zijn gespoten met een milieuvriendelijke oplossing van water en gist. Daar waar de eigenprocessierupsen binnen handbereik, zijn de bomen gemarkeerd met een lint. 

Het in aanraking komen met de haartjes van de eikenprocessierups kan tot vervelende klachten leiden. Contact met de eikenbomen moet in deze periode zoveel mogelijk worden vermeden. 

Meer informatie over de klachten die aanraking met de eikenprocessierups kan veroorzaken en hoe deze te behandelen is onder meer te vinden op de website van Sportzorg.nl. 

https://www.sportzorg.nl/bibliotheek/eikenprocessierups
 

22-5-2018
Sponsorbericht: Een verstelbaar bed geeft je een extra steuntje in de rug
 

Goed slapen draagt bij aan een gezond en energiek leven. Lekker uitgerust wakker worden begint met een goede basis. Een goede basis bestaat uit een Auping matras en Auping spiraalbodem. Wist je dat de spiraalbodems van Auping maar liefst 10.000 ondersteuningspunten tellen? Zo wordt jouw lichaam van top tot teen perfect en gelijkmatig ondersteund. 


De Auping verstelbare bedbodems zijn geschikt voor vrijwel elk bedmodel en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarbij heb je de keuze uit een handverstelbare bedbodem tot een 3-motorige spiraalbodem. 


Een verstelbaar bed biedt extra comfort, daar waar jij het nodig hebt. Kies wat jij de fijnste houding vindt om bijvoorbeeld nog lekker te lezen in bed voor het slapen gaan. Kies ook voor extra comfort tijdens de nacht; zet bijvoorbeeld het hoofdeinde wat omhoog als je verkouden bent. Of zet het voeteneinde wat omhoog bij een beenblessure.


Tip om optimaal gebruik te maken van je verstelbare bed: Verstel tijdens het zittend lezen in bed niet alleen het ruggedeelte maar ook het beengedeelte, dan zak je niet onderuit. Dat zit niet alleen lekkerder maar is ook beter voor je.


Benieuwd welke verstelbare spiraalbodem voor jou de beste keuze is? Laat je adviseren door de ervaren adviseurs bij een Auping winkel. Kom gerust eens proefliggen. 


Tip: profiteer van extra verstelbaarheid cadeau bij AupingPlaza Ede Maanderweg 2 

Actieperiode: 19 mei t/m 17 juni 2018. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Meer informatie over AupingPlaza Ede kun je vinden op de website! www.aupingplaza-ede.nl

 

 
JUNIOREN

16-5-2018
Nieuwbrief Junioren Mei 2018
 
De nieuwsbrief voor junioren Mei 2018 is er weer! Met veel informatie over alles op het gebied van hockey. Lees meer over de volgende onderwerpen:

- Teamindelingen voor volgend seizoen
- Kom jij ook keepen ?
- Voor alle keepers: Joyce Sombroek keepersclinic in Ede
- Toernooien 2018
- Laatste speeldag
- Huldiging kampioenen
- En nog veel meer!

Lees het nu allemaal in de nieuwsbrief!
 


ALGEMEEN

16-5-2018
Auping Plaza Ede - Sponsort jouw rust én steunt VMHC Spitsbergen!
 
Auping Plaza Ede biedt jou én VMHC Spitsbergen nu een uniek voordeel. Je ontvangt met de Auping Plaza pas namelijk het hele hockeyseizoen 10% voordeel op de gehele Auping collectie bij jouw Auping Plaza in Ede. En daarmee sponsor je ook meteen jouw club, want Auping Plaza Ede doneert 5% van jouw aankoopbedrag in de kas van jouw hockeyclub. Dat is dus dubbelop scoren!

Hoe werkt de Auping hockeyvoordeel pas? De Auping hockeyvoordeel pas ontvang je en/of is in ons clubhuis verkrijgbaar, omdat je lid bent van VMHC Spitsbergen en is geldig in het hele hockeyseizoen. 

Ontvang bij Auping Plaza Ede 10% voordeel op het gehele Auping assortiment. 

Loopt er op het moment van jouw aankoop een tijdelijke Auping-actie, dan ontvang je daar bovenop nog eens 5% extra pasvoordeel**. De pas is ook geldig

voor alle leden van jouw gezin. De pas is niet inwisselbaar tegen contant geld. VMHC Spitsbergen ontvangt aan het einde van het seizoen 5% van het totaalbedrag dat door alle clubleden gedurende het hockeyseizoen bij jouw Auping Plaza in Ede is besteed. Dit gebeurt, uiteraard in goed overleg met VMHC Spitsbergen, in de vorm van sponsormaterialen waar behoefte aan is.

**NB dit is onder voorbehoud van wijzigingen.

AupingPlaza Ede Maanderweg 2 6711 ND Ede 0318-890274

 


JONGSTE JEUGD

7-5-2018
Klaar voor een groot hockeyfestijn?
 

 

Speciaal voor Jongens E-junioren organiseert VMHC Spitsbergen dit jaar op zondag 10 juni 2018 het SPITSBOYS E-toernooi. Vanaf 11.00 uur tot ongeveer 14.00 uur wordt het één groot FEEST!

Natuurlijk gaan wij wedstrijden spelen op onze kunstgrasvelden, maar is er ook een aparte competitie van activiteiten tussendoor met springkussens, hindernisbanen en andere ludieke spelletjes.Iedere deelneemster ontvangt een blijvende herinnering.


Er is plek voor in totaal 10 teams

In iedere poule wordt er voor de eerste prijs gestreden. En…voor het team met de mooiste/meest inhet oog springende mascotte is er een extra prijs te winnen. Ook wordt er gezorgd voor hapjes,drankjes, etc. en een lekkere lunch voor het hele team, de coach en de teammanager.

Waar bestaat een deelnemend team uit?

 • Kosten: €90,00 per team.
 • Een team bestaat uit maximaal 10 kinderen, 1 coach en een teammanager.
 • Kosten per extra speelster/begeleider bedraagt € 7,50.

Hoe schrijf ik ons team in?

Enthousiast geworden? Schrijf jullie team dan vandaag nog in! Maak hiervoor gebruik van onderstaand inschrijfformulier. Inschrijven kan t/m 27 mei 2018. Wanneer wij zowel het inschrijfformulier als de betaling hebben ontvangen, volgt een officiële bevestiging van deelname. 

 


JUNIOREN

24-4-2018
Vrijwilligers gezocht voor: Just B there en C you there
 

Dit jaar organiseert VMHC Spitsbergen weer het beroemde‘Just B There’ Toernooi en het onvergetelijke ‘C You There’ Toernooi. En ook dit jaar willen wij er een onvergetelijk en fantastisch toernooi van maken. Daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de volgende data;

 

C You There’ > zaterdag 30 juni en/of zondag 1 juli

Just B There’ > zaterdag 7 juli en/of zondag 8 juli

Wat ga je doen als vrijwilliger:
- Nachtwacht
- Achter de bar staan
- Wedstrijden fluiten

 

Wil jij met ons er een onvergetelijk en fantastisch toernooi van maken? Meld je dan aan per mail via;

[email protected]

 
JONGSTE JEUGD

17-4-2018
Investeren in ónze Jongste Jeugd! Met dank aan Volvo | Henk Scholten.
 

Beste Leden van onze super-hockeyverenging VMHC Spitsbergen,

Volvo | Henk Scholten is naast de Rabobank, onze mede-hoofdsponsor. Een belangrijke maatschappelijke doelstelling die Volvo Nederland met passie nastreeft is, de brede (technische) ontwikkeling van Nederlands hockeytalent. Ook binnen VMHC Spitsbergen kunnen we, door middel van extra funding, meer gerichte aandacht aan ónze JongsteJeugd teams besteden.

Deze bijzondere funding ligt voor het oprapen maar, we maken er veel te weinig tot helemaal geen gebruik van! Ik begin bij mijzelf, ik had jullie op het speelveld, de spelregels duidelijker moeten uitleggen. Langs deze weg wil ik jullie opnieuw met korte, succesvolle slagen verduidelijken hoe jij via de Volvo Club Bonus, 1.000 kunt verdienen voor de ontwikkeling van ons eigen hockeytalent!

Slagen tot succes!

 • Slag 1. Je bent lid van VMHC Spitsbergen en/of verzorger van een spelend lid;
 • Slag 2. Je bent toe aan een nieuwe auto (nieuwkoop en/of lease) en een Volvo-model is jouw wens;
 • Slag 3. Je bezoekt Volvo | Henk Scholten in Ede en start je de onderhandeling;
 • Slag 4. Je komt je tot een overeenkomst, geeft dan aan dat je lid bent van VMHC Spitsbergen en/of verzorger van een spelend lid bent;

Gejuich van de zijlijn!

 • De Club Bonus van 1.000 heeft geen effect op jouw persoonlijkekoop-, lease onderhandeling (korting) met Volvo | Henk Scholten!
 • Slag 5. Je brengt ondergetekende op de hoogte;
 • Slag 6. Tijdens aflevering van jouw nieuwe Volvo, zet je een tweede handtekening. 1 voor de ontvangst en 1 voor de Volvo Club Bonus;

Doelpunt!

 • Als jij dat toelaat, leggen wij het heugelijke moment vast dat jij de cheque van 1.000 aan onze Jongste Jeugd Commissie overhandigt!
Sportieve groet, 
Edgar Engel
Sponsoring VMHC Spitsbergen

Eerste €1.000 van Volvo Club ActieFoto van links naar rechts: Dick van Loo en zijn dochtertje. Luuk ten Buuren van Volvo - Henk Scholten Ede
 
ALGEMEEN

12-4-2018
Sponsor bericht: Oók ouders kunnen leren bij KNAP!
 

KNAP! in Veenendaal organiseert de komende maanden verschillendegratis lezingen over onder andere het puberbrein, de overstap naar de middelbare school en de leermethode Leer leren. Interessant voor ouders van schoolgaande kinderen, want ook ouders kunnen leren bij KNAP!.

We nodigen alle ouders van VMHC Spitsbergen van harte uit om naar de lezingen te komen. U kunt de lezingengratisbijwonen, u hoeft zich alleen aan te melden via onze website.

De lezingen worden op verschillende data bij meerdere KNAP! locaties gegeven.

Lezing Met dyslexie naar de middelbare school

De lezing is voor ouders van kinderen met dyslexie die na de zomervakantie naar de middelbare school gaan. Bij de lezing wordt ingegaan op hoe middelbare scholen omgaan met dyslexie en helpt u en uw kind op weg in het voortgezet onderwijs. De lezing wordt gegeven in Vleuten en Woerden.Meer informatie en aanmelden.

Lezing Op naar de brugklas

Gaat uw kind na de zomer naar de brugklas? Dan gaat er een hoop veranderen. Met de lezing Op naar de brugklas bereiden we u en uw kind goed voor op deze grote verandering. Met onder andere theorie over het puberbrein en handige tips om de eerste dagen goed te starten. Deze lezing wordt gegeven in Amsterdam IJburg, Veenendaal, Vleuten en Woerden.Meer informatie en aanmelden.

Lezing Puberbrein

Een lezing voor iedereen die meer wilt weten over het puberbrein.In de lezing wordt uitleg gegeven over de ontwikkeling van het brein.Daarbij wordt ingegaan op de gevolgen hiervan voor onder andere het slaapritme, cognitie en emoties. Ook zullen allerlei praktische handvatten worden aangereikt. Deze strategieën maken het leven met een puberbrein mogelijk iets makkelijker! Deze lezing wordt gegeven in Amsterdam IJburg, Veenendaal, Vleuten en Woerden.Meer informatie en aanmelden.

Lezing Leer Leren

John Cliteur van Purple Monkey Breinonderwijs geeft een interactieve lezing over de leermethodeLeer Leren. John vertelthoe scholieren slimmer, efficiënter en met meer plezier kunnen leren en hoe u hier als ouder of docent aan bij kunt dragen. De lezing wordt gegeven in Amsterdam IJburg, Veenendaal, Vleuten en Woerden.Meer informatie en aanmelden.

 

21-3-2018
Nieuwe hockeyvisie: "Leer beter verdedigen!"
 
Een nieuwe Hockeyvisie staat online. Dit keer vertelt Michiel van der Struijk, oud-keeper en coach, je over verdedigende principes. Michiel ziet in de praktijk dat bij veel jonge spelers de essentie én juiste technieken van het verdedigen ondermaats en onderbelicht zijn. Maar wat is het belangrijkste verdedigende principe en wat voor oefeningen en spelvormen doe je op het trainingsveld? Je leest het hier.

Hockeyvisie is bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport binnen tophockey, breedtehockey, Jongste Jeugd en/of technisch management. In ieder artikel worden visies gedeeld, kanttekeningen geplaatst, nieuwe ontwikkelingen gemeld en wetenschappelijke onderbouwing aangeboden. Hockeyvisie is een uitgave van de KNHB, is onafhankelijk en wil alle kennis die beschikbaar is op het gebied van opleiden en coachen met liefhebbers delen.