loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

3-7-2019
Aftreden voorzitters EXTRA ALV - 9 september 19:30
 
Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en andere betrokkenen,

In een eerder bericht hebben wij laten weten om onze bestuursfunctie van Voorzitter te beëindigen. Daarom organiseren we een extra ALV op maandag 9 september om 19.30u in het clubhuis. Tijdens deze ingelaste ALV zullen wij een mondelinge toelichting geven op ons besluit. 

De agenda en de formele uitnodiging voor deze extra ALV maken we op een later tijdstip kenbaar, inclusief de omschrijvingen van de vacatures die in het bestuur ingevuld moeten gaan worden. 

Tot 9 september zullen wij onze bestuursfunctie naar wens en behoren blijven uitoefenen. Het is daarbij wel de bedoeling dat wij na de ALV onze functie zullen neerleggen. 

Wij vertrouwen erop dat anderen het stokje van ons over zullen nemen of één van de andere bestuursfuncties op willen pakken. Ons mailadres [email protected] staat hiervoor open.

Uiteraard doen wij er alles aan om een overgang naar een nieuwe voorzitter en een nieuw bestuur zo goed mogelijk te faciliteren en zullen wij datgene blijven doen wat van een goed bestuurder verwacht mag worden tot ons formele aftreden en decharge in de eerstvolgende extra ALV. Nieuwe initiatieven inclusief het jubileumfeest op 31 augustus a.s. gaan wij niet meer organiseren.

We zien u graag op de ALV op maandag 9 september om 19.30u in het clubhuis.

Hartelijke groet,

Petra van Brakel & Geraldine Septer
Voorzitters
 

1-7-2019
Bekendmaking aftreden voorzittersduo
 

Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en andere betrokkenen,

Wij hebben besloten om onze bestuursfunctie van Voorzitter te beëindigen. Hierbij zullen wij zo snel als mogelijk een ALV oproepen/inplannen. Tot die tijd zullen wij onze functie naar wens en behoren blijven uitoefenen. Het is daarbij wel de bedoeling dat wij na de ALV onze functie zullen neerleggen. 

Deze week nog zullen we de datum en agenda voor een extra ALV kenbaar maken inclusief de omschrijvingen van de vacatures die in het bestuur ingevuld moeten gaan worden. Tijdens deze ingelaste ALV zullen wij een mondelinge toelichting geven op ons besluit.

Wij vertrouwen erop dat anderen het stokje van ons over zullen nemen of één van de andere bestuursfuncties op willen pakken. Ons mailadres [email protected] staat hiervoor open.

Uiteraard doen wij er alles aan om een overgang naar een nieuwe voorzitter en een nieuw bestuur zo goed mogelijk te faciliteren en zullen wij datgene blijven doen wat van een goed bestuurder verwacht mag worden tot ons formele aftreden en decharge in de eerstvolgende extra ALV. Nieuwe initiatieven inclusief het jubileumfeest op 31 augustus a.s. gaan wij niet meer organiseren.

We zien u graag op de ALV die binnen enkele dagen uitgeschreven zal worden.

Hartelijke groet,

Petra van Brakel & Geraldine Septer

 
ALGEMEEN

20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!


 
SENIOREN

20-2-2019
Onze trimhockeyers zijn nog op zoek naar nieuwe leden!
 

HEB JE NOG NOOIT GEHOCKEYD MAAR ZOU JE HET WEL EENS WILLEN PROBEREN? OF WEER OPSTARTEN MET HOCKEY NA EEN (TE) LANGE STOP? DAN IS TRIMHOCKEY VAST WAT VOOR JOU.

Bij trimhockey train je 1-2 keer per week samen met een groep enthousiastelingen variërend in hockeyervaring en leeftijd. De trainingen bestaan uit het werken aan de conditie, een aantal technische oefeningen en eindigt meestal met een partijtje. Na de training praten we nog wat na onder het genot van...

Er zijn twee trainingsdagen waar je kunt aansluiten, namelijk op de woensdag avond om 20.30 uur en op de donderdag ochtend om 09.00 uur. Op 6 maart gaan we weer op de woensdag van start. Wij van de trimmers zouden het gezellig vinden als je een keertje mee deed! Omdat wij ook begrijpen dat je misschien twijfelt of hockey wat voor jou is, kun je altijd beginnen met drie gratis proeftrainingen.

Hockeyervaring is absoluut niet nodig. De meeste trimhockeyers hebben geen hockey achtergrond. Het is gewoon leuk om met elkaar buiten bezig te zijn. Dus meldt je aan en kom met ons meedoen. Of kom gewoon kijken waar wij mee bezig zijn. Voor sticks wordt gezorgd.

Aanmelden voor een proeftraining of lid worden kandoor het aanmeld formulierof door een mail te sturen naar [email protected]

 
BESTUUR

4-1-2019
Rookvrije vereniging vanaf 1 januari 2019
 

Vanaf 1 januari 2019 richt VMHC Spitsbergen zich nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij maken.

 

Waarom op weg naar rookvrij?

Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit. Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl/sport voor meer informatie.

 

Wat verandert er?

Vanaf 1 januari zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht van kinderen en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. Dit is even wennen. Help elkaar dan ook er aan te denken dat we als club onze jeugd willen beschermen en hen een gezond voorbeeld willen geven!

 

Rookvrije Generatie

De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Iedere week raken honderden kinderen in ons land verslaafd aan roken. Ieder kind is er één teveel. We streven ernaar dat kinderen niet meer in de verleiding komen om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen veel komen rookvrij maken. De sportomgeving is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. Daarom draagt een rookvrij sportterrein bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie.

 

We hopen dat je, net als velen die ons voor gingen, je sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken. Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via [email protected]

 

Met vriendelijke groet,


Bestuur

VMHC Spitsbergen

 
ALGEMEEN

21-3-2018
Nieuwe hockeyvisie: "Leer beter verdedigen!"
 
Een nieuwe Hockeyvisie staat online. Dit keer vertelt Michiel van der Struijk, oud-keeper en coach, je over verdedigende principes. Michiel ziet in de praktijk dat bij veel jonge spelers de essentie én juiste technieken van het verdedigen ondermaats en onderbelicht zijn. Maar wat is het belangrijkste verdedigende principe en wat voor oefeningen en spelvormen doe je op het trainingsveld? Je leest het hier.

Hockeyvisie is bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport binnen tophockey, breedtehockey, Jongste Jeugd en/of technisch management. In ieder artikel worden visies gedeeld, kanttekeningen geplaatst, nieuwe ontwikkelingen gemeld en wetenschappelijke onderbouwing aangeboden. Hockeyvisie is een uitgave van de KNHB, is onafhankelijk en wil alle kennis die beschikbaar is op het gebied van opleiden en coachen met liefhebbers delen.