loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

22-1-2019
Alle VELD-trainingen zijn tot nader order afgelast ivm sneeuw/bevroren velden!
 
Alle VELD-trainingen zijn tot nader order afgelast in verband met sneeuw/bevroren velden. Als de velden weer bespeelbaar zijn wordt dit tijdig gecommuniceerd.

Alle ZAAL-trainingen gaan wel gewoon door!

Mochten er vragen zijn dan kan je/kunt u deze stellen aan: [email protected]
 
BESTUUR

18-1-2019
Overlijdensbericht
 
Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Yvonne van Kruistum-de Kamper, moeder van Iris van Kruistum, spelend in de M6E1, is overleden aan de gevolgen van kanker. 
 
Wij wensen namens Hockeyclub Spitsbergen de familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit verlies. 
 
Het Bestuur
Jongste Jeugd Commissie
 
ALGEMEEN

16-1-2019
Contributie ClubCollect
 
Beste leden,

Zoals jullie van het najaar hebben gemerkt is het proces rond het innen van de contributie gewijzigd. 

Wij zijn de samenwerking aangegaan met ClubCollect, een organisatie met ruime ervaring op het gebied van contributie-inning. Zij bieden ondersteuning door de administratieve verwerking over te nemen, zoals het versturen van betaalverzoeken en -herinneringen namens de verenging.

Op donderdag 17 januari of vrijdag 18 januari zullen jullie weer een betaalverzoek ontvangen m.b.t. de zaalcontributie. Ook deze factuur heeft u weer de mogelijkheid om te kiezen voor ineens of in drie termijnen te betalen.

Mocht u de vorige factuur niet hebben ontvangen dan horen wij dat graag per mail: [email protected] en/of [email protected]

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Met sportieve groeten,

Het bestuur

 
BESTUUR

4-1-2019
Vacature Vrijwilligerscoördinator (VWC)
 

VMHC Spitsbergen is met bijna 700 leden geen kleine hockeyclub meer en groeit gestaag . De groei van het ledenaantal zit vooral bij de Junioren en Jongste Jeugd. Deze groei betekent dat de vrijwilligersorganisatie verder zal (moeten) groeien. Hierdoor is er een constante behoefte aan enthousiaste en bekwame vrijwilligers. De inzet van vrijwilligers is voor VMHC Spitsbergen onmisbaar. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan (bestaande) vrijwilligers en om constant in contact te komen met nieuwe enthousiaste mensen die iets voor de vereniging willen en kunnen betekenen. Om de behoeften aan vrijwilligers binnen de vereniging enerzijds en de beschikbaarheid van nieuwe vrijwilligers anderzijds beter in beeld te krijgen en op elkaar te laten aansluiten, is de nieuwe functie van Vrijwilligerscoördinator (VWC) in het leven geroepen.

De VWC is de spin in het web van de hockeyclub inzake het werven van vrijwilligers en is het aanspreekpunt op het gebied van vrijwilligers. De VWC valt rechtstreeks onder het Bestuur.

Taken

 

 • Werven en selecteren van vrijwilligers onder alle (ouders van) leden
 • Het bestuur ondersteunen en adviseren bij het beleid m.b.t. tot vrijwilligers
 • Inventariseren van de behoefte naar vrijwilligers binnen de hele club (bij commissies en bestuur)
 • Aanspreekpunt voor alle zaken m.b.t. in de inzet van vrijwilligers
 • Verzorgen van een vrijwilligersadministratie i.s.m. de ledenadministratie
 • Communicatie verzorgen op het gebied van vrijwilligers(beleid)
 • Zorgen voor functieomschrijvingen van de verschillende vrijwilligersfuncties
 • Inventariseren van mogelijke opleidingen

 

Profiel

 

 • Netwerker
 • Mensgericht
 • Communicatief vaardig
 • Sociaal
 • Creatief

 

Tijdsinvestering

Aangezien het een nieuwe functie betreft, is de tijdsinvestering een schatting. De verwachting is dat dit circa 2-4 uur per week zal zijn. Gezien de groei en omvang van de hockeyclub en het aantal vrijwilligers, kan deze rol van VWC door twee personen worden ingevuld.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke en uitdagende rol binnen VMHC Spitsbergen of als je meer vragen hebt, dan kan je contact nemen via [email protected]

 

4-1-2019
Rookvrije vereniging vanaf 1 januari 2019
 

Vanaf 1 januari 2019 richt VMHC Spitsbergen zich nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij maken.

 

Waarom op weg naar rookvrij?

Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit. Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl/sport voor meer informatie.

 

Wat verandert er?

Vanaf 1 januari zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht van kinderen en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. Dit is even wennen. Help elkaar dan ook er aan te denken dat we als club onze jeugd willen beschermen en hen een gezond voorbeeld willen geven!

 

Rookvrije Generatie

De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Iedere week raken honderden kinderen in ons land verslaafd aan roken. Ieder kind is er één teveel. We streven ernaar dat kinderen niet meer in de verleiding komen om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen veel komen rookvrij maken. De sportomgeving is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. Daarom draagt een rookvrij sportterrein bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie.

 

We hopen dat je, net als velen die ons voor gingen, je sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken. Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via [email protected]

 

Met vriendelijke groet,


Bestuur

VMHC Spitsbergen

 
ALGEMEEN

14-12-2018
Auping Plaza Ede - Ga duurzaam het nieuw jaar in met Auping!
 

Wintersale op onze meest duurzame producten bij AupingPlaza Ede Maanderweg 2

Actievoorwaarden:- De looptijd van de actie is van vrijdag 14 december 2018 t/m zondag 3 februari 2019.
- Je ontvangt een vast voordeel bedrag op de door Auping geselecteerde duurzame producten, zie hieronder:


·       € 400,- bij bestelling van een complete 2-persoons Essential (160cm en breder), inclusief matrassen, omranding, spiraalbodems en hoofdbord.

·       € 400,- bij bestelling van een complete 2-persoons Auronde (160cm en breder), inclusief matrassen, omranding en spiraalbodems.

·       € 200,- bij bestelling van een 1 persoons Maestro matras (tot en met breedte 140cm)

·       € 400,- bij bestelling van een 2 persoons Maestro matras (160cm en breder)

·       € 250,- bij bestelling van een 1 persoons Vivo matras (tot en met breedte 140cm)

·       € 500,- bij bestelling van een 2 persoons Vivo matras (160cm en breder)

·       € 50,- bij bestelling van een Comfort Synthetisch dekbed 4 seizoenen (140cm en breder)

·       € 20,- bij bestelling van een Synthetische Prestige kussen (40cm en breder)


- Eventuele meerkosten door te kiezen voor verstelbare bodems, (gestoffeerd) hoofdbord en/of andere matrassen komen voor rekening van de consument.
- De actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties.
- Deze actie geldt niet voor showmodellen en geldt niet voor het outlet aanbod.
- Onder voorbehoud van wijzigingen.


AupingPlaza Ede Maanderweg 2 6711 ND Ede 0318-890274

 23-11-2018
Zaaltrainingsschema seizoen 2018-2019
 
Beste leden,

Bijgevoegd treffen jullie kleine aanpassingen in het zaaltrainingsschema seizoen 2018-2019 aan. Dit excel-bestand is leidend.

Mochten er naar aanleiding van het zaaltrainingsschema nog vragen of opmerkingen zijn dan kan je, kunt u deze stellen door een mail te sturen naar [email protected]

Met sportieve groeten,

Zaalcommissie
 


SENIOREN

15-11-2018
VMHC SPITSBERGEN G-HOCKEY TEAM ZOEKT TEAMLEDEN M/V
 

Ben je sportief, ouder dan 8 jaar, hou je van gezelligheid en lijkt het je leuk om te (leren) hockeyen? En dat samen in een team met nog meer enthousiaste teamleden (met verstandelijke beperking). Dan zoeken we jou! Kom dan eens langs en doe een keer mee.

VMHC Spitsbergen is een club voor iedereen, dus ook voor jongeren en ouderen met een beperking. VMHC heeft een eigen G-hockeyteam en kan wel wat nieuwe leden gebruiken.

Nu komt het team leden te kort, waardoor er geen wedstrijden gespeeld kunnen worden. Dat is jammer. Om toch te kunnen spelen organiseerde een damesteam onlangs een wedstrijd. We hopen dat meer teams zich hiervoor willen aanmelden. Het G-team is geen geduchte maar wel een sportieve, enthousiaste tegenstander.

Kortom, ben je zelf of ken je iemand die het leuk lijkt om mee te doen? Of wil je als hockeyteam een keer tegen dit enthousiaste team spelen? Neem dan contact op met Franca de Kock

Je kunt Franca bereiken door te mailen naar [email protected] Daarnaast is zij ook telefonisch bereikbaar op 06-12094485

 
ALGEMEEN

21-3-2018
Nieuwe hockeyvisie: "Leer beter verdedigen!"
 
Een nieuwe Hockeyvisie staat online. Dit keer vertelt Michiel van der Struijk, oud-keeper en coach, je over verdedigende principes. Michiel ziet in de praktijk dat bij veel jonge spelers de essentie én juiste technieken van het verdedigen ondermaats en onderbelicht zijn. Maar wat is het belangrijkste verdedigende principe en wat voor oefeningen en spelvormen doe je op het trainingsveld? Je leest het hier.

Hockeyvisie is bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport binnen tophockey, breedtehockey, Jongste Jeugd en/of technisch management. In ieder artikel worden visies gedeeld, kanttekeningen geplaatst, nieuwe ontwikkelingen gemeld en wetenschappelijke onderbouwing aangeboden. Hockeyvisie is een uitgave van de KNHB, is onafhankelijk en wil alle kennis die beschikbaar is op het gebied van opleiden en coachen met liefhebbers delen.