loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

8-11-2018
Contributie betalen ClubCollect
 

Beste leden,

De afgelopen tijd is het bestuur druk bezig geweest met uitzoeken hoe we bepaalde zaken kunnen verbeteren. Contributie innen is iets wat toch wel lastig is en ons veel tijd kost. Om dat op te lossen gaan we vanaf aankomend seizoen samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert zoals het versturen van betaalverzoeken. Voor zowel de club als de leden zijn er veel voordelen.

Wat gaat er veranderen?

ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunend middel voor onze club om ervoor te zorgen dat contributie innen makkelijker gaat. Aan het begin van het seizoen ontvangt ieder lid een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post. Hierin staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina moet je een betaalkeuze maken: hier kan je kiezen tussen betalen in termijnen en om de gehele contributie ineens te betalen. Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL en via automatische incasso. Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordter een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht. Voorafgaand aan iedere afschrijving krijg je een aankondiging zodat je altijd netjes op de hoogte bent en ervoor kan zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat.

Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Wij zijn erg blij met deze stap in de goede richting. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op www.clubcollect.com/nl/members. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de penningmeester altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staan zowel de penningmeester als ClubCollect hier altijd voor open.

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur

 
JONGSTE JEUGD

3-11-2018
Sinterklaas komt ook dit jaar weer langs bij VMHC!
 
SINTERKLAAS SLAAT OOK SPITSBERGEN NIET OVER! OP ZONDAG 18 NOVEMBER ZAL HIJ MET ZIJN KNECHTEN DE CLUB BEZOEKEN. DAAR WIL JIJ NATUURLIJK OOK BIJ ZIJN!

We starten de dag om 11.00 uur met het leukste Sinterklaasfeest voor de kids uit de Funckey, Froggies, Fjes, E-6 en de E8-tallen. De hele ochtend staat in het teken van Sint en zijn Zwarte Pieten. Daar horen natuurlijk kadootjes bij, maar er zijn volop spelletjes te doen op het veld. En na afloop ontvang je een écht Pietendiploma.

ZIN OM TE KOMEN? SCHRIJF JE IN! 
Speel je bij de Funckey, Froggies, Fjes en E6 tallen? Dan kun je je tot woensdag 14 november individueel opgeven via de bijgevoegde link. Je mag ook een e-mail sturen naar [email protected] met daarin de vermelding van jouw naam en team waar je in speelt. Deelname is 6,- per kind (incl. kado, lekkernijen en drinken) Betaling dient uiterlijk vrijdag 16 november te zijn ontvangen op rekeningnummer NL50RABO0309383080 t.n.v. AC Commissie VMHC Spitsbergen. Zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen wij je een bevestigingsmail. 

Inschrijven via het online formulier: https://bit.ly/2qpjKAN

Graag zien we je inschrijving tegemoet! Groeten uit Spanje, De Activiteitencommissie
 


JUNIOREN

19-10-2018
Fortnite 2.0 by Spits (Lasergamen)
 

Zou jij FORTNITE ook zo graag een keer in real life willen meemaken? Het kan: 24 november (18:30 - 22:00). We transformeren de hockeyclub voor één avond in een heus "FORTNITE' eiland. Compleet met lasers, obstakels en rook. En dat allemaal in het donker... Durf jij het aan?


En mocht je honger krijgen, dan kan je je eigen hamburger 'bouwen': Build your own Burger. Nu de kans om je hamburger naar eigen smaak samen te stellen. Er is trouwens ook friet en frisdrank. Kortom, alle ingrediënten voor een topavond, natúúrlijk bij VMHC Spitsbergen.


Het FORTNITE event is speciaal bedoeld voor de Junioren (a,b,c en d) 


Kosten? 10,- all in.

Heb jij al een tactiek in gedachten om de beste te worden met Lasergame? Geef je dan nu op via onderstaande link: https://bit.ly/2RWkI3W 


Bijlage: Fortnite.jpeg

15-10-2018
Schoolhockey toernooi
 

Aankomende woensdag is het weer zo ver en komen er weer verschillende scholen bij ons sporten. Ook dit jaar zal er weer een hoop op het spel staan het is namelijk weer tijd voor het jaarlijkse School Hockey Toernooi! Er wordt gestreden tussen 10 verschillende scholen, tussen 43 verschillende teams en er zijn meer dan 300 kinderen aanwezig! Dit is een enorme opkomst waar wij als club zeer trots op zijn! De afgelopen weken is er al hard getraind door de verschillende scholen op ons mooie sportcomplex.

Om het zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij de krachten gebundeld met Orthodontisten praktijk Veenendaal die voor de bitjes heeft gezorgd! Hier zijn wij als club natuurlijk enorm blij mee en willen de orthodontistenpraktijk daarom nogmaals bedanken voor deze actie!

Naast dat er gehockeyd wordt zijn er ook nog verschillende andere activiteiten te beleven op de club. Waaronder een Klimmuur van Outline Travel, een stormbaan en verschillende luchtkussens!

 

Wij hebben er enorm veel zin in! Jullie ook?

 
SENIOREN

24-9-2018
Hockey is voor iedereen!
 

Bij VMHC Spitsbergen in Veenendaal kan iedereen terecht om lekker te hockeyen. Naast jeugd, junioren, senioren en veteranen, kent de vereniging ook het G-hockey. G-Hockey is bedoeld voor kinderen (vanaf acht jaar), jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, een sociaal emotionele beperking, autisme of ADHD. Hierdoor kunnen zij samen spelen in een eigen team. Bij het G-hockey is alles er op gericht om de spelers binnen hun mogelijkheden plezier in een (team-) sport te laten ervaren.


G-hockeyers gezocht! 

Het G hockeyteam van VMHC Spitsbergen heeft momenteel 7 leden die allemaal vanaf het begin lid zijn. Helaas kunnen we dit jaar met dit aantal spelers geen competitiewedstrijden meer spelen. Graag willen wij weer meedoen met de regionale competitie. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe spelers.

Om te proeven of hockey wat voor je is, ben je welkom op een training op zaterdagochtend van 9-10 uur. Als je komt met sportschoenen en een trainingsbroek aan, kun je meteen meedoen. Een hockeystick hebben wij voor je.3

Mee sporten en lunchen met de veteranen!

Het G hockey is een volwaardig onderdeel bij VMHC Spitsbergen. Naast de wedstrijden en trainingen doen we nog meer leuke activiteiten. Zondag 30 september om 10:15 uur gaan we "inspelen” met de heren van het Heren Veteranen team om daarna samen met hen om 10:45 uur de tegenstander, HC Rijnvliet, een goede wedstrijd te wensen en na afloop samen een broodje te eten. Mocht je zin hebben, dan ben je van harte welkom om mee te doen. Meld je dan wel even aan via een email naar [email protected].

Meer weten: Kijk op op onze website of mail naar [email protected] voor vragen.

 
ALGEMEEN

14-9-2018
Oók ouders kunnen leren bij KNAP! (lezing)
 

KNAP! Leren & Meer organiseert de komende maanden verschillende gratis lezingen over hoogbegaafdheid, het puberbrein en de overstap naar de middelbare school. Interessant voor ouders van schoolgaande kinderen, want ook ouders kunnen leren bij KNAP!. We nodigen alle ouders van Spitsbergen van harte uit om naar de lezingen te komen. U kunt de lezingen gratis bijwonen, u hoeft zich alleen aan te melden via onze website.

 

 

Lezing Een succesvol jaar in de brugklas

Gaat uw kind voor het eerst naar de brugklas? Dan gaat er een hoop veranderen. Met de lezing ‘Een succesvol jaar in de brugklas’ bereiden we u en uw kind goed voor op deze grote verandering. Met o.a. theorie over het puberbrein en handige tips om een vliegende start te maken in het nieuwe schooljaar. Deze lezing wordt 26 september gegeven in Veenendaal. Meer informatie en aanmelden. 

 

Lezing Puberbrein

Een lezing voor iedereen die meer wilt weten over het puberbrein. In de lezing wordt uitleg gegeven over de ontwikkeling van het brein. Daarbij wordt ingegaan op de gevolgen hiervan voor o.a. het slaapritme, cognitie en emoties. Ook zullen allerlei praktische handvatten worden aangereikt. Deze strategieën maken het leven met een puberbrein mogelijk iets makkelijker! De lezing wordt 14 november gegeven in Veenendaal. Meer informatie en aanmelden.

 

Lezing Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid: een buitengewone eigenschap dat voor sommigen een zegen is, maar voor velen de nodige obstakels met zich meebrengt. In vijf verrassende lezingen over hoogbegaafdheid bij scholieren krijgt u meer informatie over de diverse en uiteenlopende aspecten van deze bijzondere gave. Er wordt onder andere stilgestaan bij het verschil tussen hoogbegaafde en hoog intelligentie kinderen, er wordt ingegaan op de opvoeding en de relatie tussen ouder en kind en verschillende definities en concepten van hoogbegaafdheid worden besproken. De lezingen worden op vijf KNAP! locaties gegeven. De lezing over hoogbegaafdheid en opvoeden wordt op 31 oktober in Veenendaal gegeven. U kunt meerdere lezingen bijwonen, maar de lezingen zijn ook los te bezoeken. Meer informatie en aanmelden.

 

KNAP! Leren & Meer

Suikervat 1-3 in Veenendaal.

KNAP! is gevestigd tegenover het Gemeentehuis.

 

 
BESTUUR

2-9-2018
Terugblik Kick off & Nieuwe Ledenavond
 
Terugblik Kick off 1 september
Gisteren zijn we gestart met de kick off van het nieuwe seizoen, wat was het een prachtige dag, natuurlijk omdat de zon scheen, maar vooral was het leuk om elkaar weer te ontmoeten. Te kijken bij de wedstrijden van onze kinderen en bij te praten na een lange warme zomer. 
Voor ons als nieuwe voorzitters ook een mooie gelegenheid om met veel ouders te praten, ideeën op te halen. En wat zijn er veel gave ideeën, initiatieven en bereidheid om met elkaar zaken op te pakken. Wil je ook meedenken, of meehelpen laat het ons weten: [email protected]

Nieuwe ledenavond 3 september
Helaas lukt het ons niet om zo'n dag iedereen te spreken en hebben we nog niet met alle nieuwe leden kennis kunnen maken. Daarom nodigen wij de ouders van de nieuwe leden graag uit op maandag 3 september.  Deze avond is voor ouders van nieuwe leden om kennis te maken met onze verenging en het uitwisselen van praktische tips, waar en bij wie moet ik zijn?
Voel je welkom!! 
Wij kijken uit naar een sportief en gezellig seizoen met elkaar!

Sportieve groet,
Petra en Geraldine 
 
ALGEMEEN

1-9-2018
Auping Plaza Ede - Sponsort jouw rust én steunt VMHC Spitsbergen!
 
Auping Plaza Ede biedt jou én VMHC Spitsbergen nu een uniek voordeel. Je ontvangt met de Auping Plaza pas namelijk het hele hockeyseizoen 10% voordeel op de gehele Auping collectie bij jouw Auping Plaza in Ede. En daarmee sponsor je ook meteen jouw club, want Auping Plaza Ede doneert 5% van jouw aankoopbedrag in de kas van jouw hockeyclub. Dat is dus dubbelop scoren!

Hoe werkt de Auping hockeyvoordeel pas? De Auping hockeyvoordeel pas ontvang je en/of is in ons clubhuis verkrijgbaar, omdat je lid bent van VMHC Spitsbergen en is geldig in het hele hockeyseizoen. 

Ontvang bij Auping Plaza Ede 10% voordeel op het gehele Auping assortiment. 

Loopt er op het moment van jouw aankoop een tijdelijke Auping-actie, dan ontvang je daar bovenop nog eens 5% extra pasvoordeel**. De pas is ook geldig voor alle leden van jouw gezin. De pas is niet inwisselbaar tegen contant geld. VMHC Spitsbergen ontvangt aan het einde van het seizoen 5% van het totaalbedrag dat door alle clubleden gedurende het hockeyseizoen bij jouw Auping Plaza in Ede is besteed. Dit gebeurt, uiteraard in goed overleg met VMHC Spitsbergen, in de vorm van sponsormaterialen waar behoefte aan is.

**NB dit is onder voorbehoud van wijzigingen.

AupingPlaza Ede Maanderweg 2 6711 ND Ede 0318-890274

 


BESTUUR

22-8-2018
Vol energie aan de slag!
 

Terug van vakantie!

De afgelopen weken zijn wij heerlijk op vakantie geweest. Geraldine naar Toscane. Noem het een honeymoon, op 28 juni getrouwd en direct daarna vertrokken en met elkaar genoten van Florence, Sienna en Pisa. Petra is terug van een vakantie uit het zuidelijkste puntje van Italië, de streek Puglia. Het Italiaanse leven bevalt ons prima en zeker op vakantie! Maar nu is het tijd om terug te gaan naar het mooie Veenendaal. Naar een ongetwijfeld volle mailbox en veel vragen. Back to reality. Maar ook samen als duo voorzitter aan de slag binnen onze mooie hockeyvereniging.

Nieuwe energie

We hebben er zin in! De vakantie heeft ons rust en ook veel energie gegeven. Energie om er weer vol tegenaan te gaan. En die energie hebben we hard nodig. Er staat een dynamisch seizoen voor de deur. Een seizoen waarin veel gaat gebeuren. Allereerst natuurlijk de nieuwe watervelden, door de enorme droogte wat vertraging opgelopen, maar er is ons verzekerd dat het goed gaat komen. De kick-off kan doorgaan op 1 september, ook al is veld 2 dan nog (net) niet gereed. En de competitie start een week later op 8 september. Het komend seizoen gaat ons veel moois brengen, maar ook veel vragen. Denk hierbij aan hoe nemen we nieuwe leden mee in onze vereniging, hoe zorgen we voor voldoende vrijwilligers maar vooral ook hoe maken we met elkaar het verschil zodat iedereen met plezier én veilig kan sporten.

Vrijwilligers 

Wij zijn natuurlijk niet de enigen die hier volop mee bezig zijn. De afgelopen maanden hebben we al veel prachtige, enthousiaste mensen ontmoet, ouders en leden die begaan zijn met onze club. We vinden het mooi dat ouders zich betrokken voelen en ideeën hebben. De komende 100 dagen gebruiken wij dan ook om zoveel mogelijk ideeën en suggesties te verzamelen en te horen wat er leeft. Het helpt ons. Het geeft inspiratie en energie om samen in de ledenvergadering van eind november met een plan te kunnen komen voor de komende jaren.

Dus ja, vol energie terug van vakantie. Nieuwe ideeën, een fris hoofd en volop inspiratie. We zijn benieuwd hoe jij van vakantie bent teruggekomen. Deel jij jouw ideeën voor onze club met ons?  Spreek ons aan op de club of mail naar [email protected]. 

Tot snel!

Geraldine & Petra

 


 
ALGEMEEN

21-3-2018
Nieuwe hockeyvisie: "Leer beter verdedigen!"
 
Een nieuwe Hockeyvisie staat online. Dit keer vertelt Michiel van der Struijk, oud-keeper en coach, je over verdedigende principes. Michiel ziet in de praktijk dat bij veel jonge spelers de essentie én juiste technieken van het verdedigen ondermaats en onderbelicht zijn. Maar wat is het belangrijkste verdedigende principe en wat voor oefeningen en spelvormen doe je op het trainingsveld? Je leest het hier.

Hockeyvisie is bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport binnen tophockey, breedtehockey, Jongste Jeugd en/of technisch management. In ieder artikel worden visies gedeeld, kanttekeningen geplaatst, nieuwe ontwikkelingen gemeld en wetenschappelijke onderbouwing aangeboden. Hockeyvisie is een uitgave van de KNHB, is onafhankelijk en wil alle kennis die beschikbaar is op het gebied van opleiden en coachen met liefhebbers delen.