loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
JUNIOREN

28-9-2019
26 OKTOBER LASERGAMEN
 
26 oktober is het weer tijd om te lasergame! Avond, donker, obstakels, rook, muziek, taktiek, teambuilding, geweer, laserstralen.... Stel je al deze elementen voor op je eigen vertrouwde terrein van onze hockeyclub. 3 ronden van 10 minuten in groepen van 16 met een echte wedstrijdleiding. The lasergame is on.... 

Voor de inwendige mens is er natuurlijk iets. "Build your own Burger”. Oftewel stel je eigen hamburger samen. Met of zonder kaas, spek, augurk, sla, tomaat, uien, saus. Met "on the side” een portie friet, en een beker fris naar keuze.

Kosten €15,00 per persoon, alles inclusief.
De avond duurt van 18:30-22:00 uur. Be there or Be square.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier

De €15 kan overgemaakt worden naar rekening NL64 SNSB 0862 8542 61 o.v.v. All American Night.
 

2-9-2019
DERDE DAVELAARSPORT SCHOOLHOCKEYTOERNOOI
 

De scholen ontvangen volgende week de mail/brief over het schoolhockeytoernooi. De scholen kunnen deze verspreiden onder de leerlingen. Mochten jullie niks horen vanuit school, vraag dit dan na of maak met ouders zelf een team. 

 

Op woensdag 16 oktober 2019 vindt het derde Davelaar Sport schoolhockeytoernooi voor de groepen 3/4 , 5/6 en 7/8 plaats bij VMHC Spitsbergen aan de Groeneveldselaan.

De aanvangstijd van de eerste wedstrijden is 13.30 uur en de geschatte eindtijd (dat hangt af van het aantal deelnemers) zal uiterlijk 17.30 uur zijn. 

 

Heb je zin om mee te doen, meld je dan op school aan. Zij maken de teams. Heeft u als ouder zin om een groepje te begeleiden? Graag even aangeven op het inschrijfformulier. Een begeleider hoeft geen verstand van hockey te hebben, dat gaat vanzelf. Meer teams per school in dezelfde leeftijdsklasse kan.

Heeft je school geen team, of wil school niet deelnemen, schrijf je dan individueel of als team  in, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn. In principe gaat de aanmelding dus via de school. De school maakt de teams en stuurt die per e-mail naar onderstaand adres.

 

Op 9 oktober kunnen de leerlingen die niet op hockey zitten van groep 7/8 van 14:30 uur tot 15:30 uur en op  11 oktober kan groep 3/4 van 15.00-16.00  groep 5/6 van 16.00-17.00  komen trainen op de hockeyvelden VMHC  Spitsbergen. Wij zorgen dan voor trainers. Hockeysticks zijn aanwezig, bitjes dan nog niet. Bitje happen kan dan vanaf 14.00. Die houden we bij elkaar, zodat iedereen bij de wedstrijden een eigen bitje krijgt. Willen de ouders voor het trainen al een bitje kunnen ze die bij Davelaar sport aanschaffen

 

Opgeven kan tot 27 september. Eerder een heel team aanmelden via onderstaand e-mailadres kan ook, want vol is vol. VMHC zorgt dan dat het programma de week voor het toernooi bekend is. Meer info? Mail naar [email protected] of [email protected]

 
JONGSTE JEUGD

19-8-2019
HERFST HOCKEY CLINIC
 

In de herfstvakantie organiseert onze vereniging Spitsbergen in samenwerking met Davelaar Sport en Dita op 24 en 25 oktober voor de vijfde keer een  hockey clinic/kamp voor jullie.

 

Wat is er nu leuker dan twee dagen lang bezig te zijn met jullie sport en veel trucjes te leren van jullie  trainers.

Hockeyvereniging Spitsbergen is trots om dit weer voor jullie te mogen  organiseren.

Wat gaan we allemaal doen? Naast een aantal technische en balvaardige oefeningen en wedstrijden zijn er ook leuke spelletjes die met hockey te maken hebben: zoals knotshockey, wie is de mol en nog vele andere leuke spelletjes en verrassingen. Vrijdag is de "Doe raar met je haar dag.”
Hiernaast zijn er ook bekende hockeyers aanwezig
Powered by DITA. Dus op de foto met je helden.
Spitsbergen verzorgt uiteraard op beide dagen  een lekkere lunch en de hele dag is er gratis drinken voor jullie.

Je wordt ingedeeld bij je leeftijdsgenoten. Ook kun je natuurlijk met je hele team inschrijven, of vriendjes/ vriendinnetjes opgeven, waar je bij in het groepje wil. Een introducee met hockeyachtergrond is ook welkom.

We hopen dat jullie allemaal willen deelnemen aan dit hockeykamp en dat je met veel plezier kunt terugkijken op twee mooie dagen, waarbij je veel hebt geleerd.

De kosten bedragen 45,00 euro voor leden en 50,00 euro voor niet leden inclusief twee maal een lunch, drinken en een vaantje als herinnering. Dit zal geheel ten goede komen aan de vereniging.
De kampdagen beginnen om 10.00 uur ( inloop vanaf 9.30) en duren tot 15.30 uur.

Mochten er ouders willen helpen met de lunch of een poosje achter de bar, zet dit dan bij opmerkingen bij de inschrijving.

Wij jij ook meedoen en twee leuke dagen op de vereniging meemaken?

Schrijf je dan in voor 10 oktober. Laat door je ouders onderstaande gegevens invullen en stuur deze naar op naar dit emailadres:


We vragen je ouders om de deelnamekosten over te boeken naar onderstaand rekeningnummer (Rabobank NL50RABO0309383080 VMHC Spitsbergen)o.v.v je naam en team.

Tot ziens op ons Davelaar Sport Hockeykamp
 
ALGEMEEN

20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!


 
BESTUUR

4-1-2019
Rookvrije vereniging vanaf 1 januari 2019
 

Vanaf 1 januari 2019 richt VMHC Spitsbergen zich nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij maken.

 

Waarom op weg naar rookvrij?

Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit. Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl/sport voor meer informatie.

 

Wat verandert er?

Vanaf 1 januari zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht van kinderen en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. Dit is even wennen. Help elkaar dan ook er aan te denken dat we als club onze jeugd willen beschermen en hen een gezond voorbeeld willen geven!

 

Rookvrije Generatie

De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Iedere week raken honderden kinderen in ons land verslaafd aan roken. Ieder kind is er één teveel. We streven ernaar dat kinderen niet meer in de verleiding komen om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen veel komen rookvrij maken. De sportomgeving is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. Daarom draagt een rookvrij sportterrein bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie.

 

We hopen dat je, net als velen die ons voor gingen, je sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken. Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via [email protected]

 

Met vriendelijke groet,


Bestuur

VMHC Spitsbergen