loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
JONGSTE JEUGD

3-8-2020
Zomerhockey Jongste Jeugd!
 
Inlooptrainingen voor de Jongste Jeugd. Op vrijdag 7-14-21 augustus van 10.00-11.30 zijn de velden van VMHC open voor de drie-, zes- en achttallen (7 t/m 9 jaar) om lekker een poosje te hockeyen. Wat oefeningen en dan natuurlijk partijtjes. Je mag deze morgen ook vriendjes of vriendinnetjes meenemen naar de training. Of zit je niet op hockey en wil je het wel eens kijken of dit wat voor je is, kom dan gezellig eens proberen. En wat nog leuker is, is dat als hij of zij ook lid wordt, jullie een leuke verrassing krijgen. Dan jump je echt MAXXimaal de lucht in....
Geef je wel per vrijdag op via [email protected], zodat wij weten hoeveel trainers we moeten regelen.
Neem je een vriendje of vriendinnetje mee, denk dan wel aan een bitje. Op die dagen kun je die in ons geopende clubhuis aanschaffen voor de speciale prijs van €3,00 
Meedoen kost verder helemaal niets, behalve jouw inzet deze morgens. Tot ziens op 7-14 of 21 augustus.
 
JUNIOREN

29-7-2020
Zomeravond Hockey Jeugd!
 
Speel jij in de jeugd bij VMHC Spitsbergen? Wil jij in de vakantie zelf of met wat teamgenoten al een balletje slaan of een partijtje spelen? Iedere vrijdag in augustus is de club van 19.00 tot 20.30 open om lekker te hockeyen. Heb je nog vrienden die het ook eens willen proberen, neem ze rustig mee om te laten ervaren hoe leuk onze sport is.
 
BESTUUR

10-5-2020
VMHC mondkapjes verkoop - Support je eigen club
 
In deze rare tijd een geweldige manier om jouw club te steunen. Nu er in het openbaar vervoer al mondkapjes verplicht zijn en we niet weten of er in september bijvoorbeeld in clubhuizen of bij wedstrijden mondkapjes verplicht of aangeraden worden, hebben wij voor jou samen met sponsor ViaKarl het uitwasbare VMHC mondkapje. Zo zorg je voor jouw gezondheid en help je de club. 

De kosten van een mondkapje bedraagt:
- € 6,00 per stuk. 
- € 5,00 per stuk, als je met het hele team bestelt.

Je kunt de mondkapjes bestellen door te mailen naar [email protected] De eerste mondkapjes zullen over ongeveer twee weken binnenkomen.


 
ALGEMEEN

4-5-2020
Hockeyclub Spitsbergen is op zoek naar jongens, die graag willen hockeyen!
 

Hockeyclub Spitsbergen is op zoek naar jongens, die graag willen hockeyen!

 

 

Voor een jongensteam zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste jongens. We hebben in dit team een paar plekken vrij voor komend seizoen. Ben je 8 jaar of word je bijna 8 en heb je interesse om te gaan hockeyen, stuur dan een mail naar [email protected]. Je kunt een aantal keer meetrainen om te kijken hoe je het vindt.

 

Ook voor de trainingsgroep van 4-6 jarigen is er ruimte om mee te komen trainen. Heb je interesse? Mail dan naar [email protected].

 

Ben je iets ouder en heb je interesse in hockey, vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!